Helyzetbe hozunk!

Készségfejlesztő tréningek


Állásinterjú tréning- Állásinterjú szimuláció

Beadtad az önéletrajzod, motivációs leveled és egyszer csak megcsörren a telefon: TE vagy a kiválasztott! Illetve még nem... lenne egy (vagy több) interjú is, hogy valóban az vagy-e, akit a CV-dben láttak. Nem kell gyorsan felmenned a YouTube-ra nesze-semmi-fogd-meg-jól tanácsokért. Állásinterjú/AC-tréningünket pontosan úgy szabjuk rád, mint egy "haute couture" ruhát: vagyis nem kényszerítünk rád maníros dolgokat, ami nem te vagy, hanem megnézzük, mit és hogy hangsúlyozz a nagy napon úgy, hogy közben egy pillanatig se érezd, megjátszod magad. A magabiztos önazonosság itt is nyerő. És ha már a divatnál tartunk: igénybe vehetsz egyéni stílustanácsadást is, ahol stylist-szakértőnkkel közösen tudatosítjátok és fejlesztitek a saját stílusod.

Karriertanácsadás

Néha akkor is rápillantunk a GPS-ünkre, ha halljuk a hangját és akkor is változtatunk az általa megtervezett útvonalon, ha azt állítja, az lesz a legjobb, leggazdaságosabb vagy legrövidebb. Érdemes néha a szakmai pályafutásunk során is így tennünk és nem csak akkor kapkodni, amikor a kiégés jeleit már mi magunk és környezetünk is tapasztalja. Vajon valóban az a jó irány, amin most haladsz? Érdemes még több évet eltöltened egy olyan munkahelyen kényelemből, ahol nem is érzed olyan jól magad? Vagy a pandémiás helyzet állított új kihívások elé? Az egyéni karriertanácsadás során közösen vetünk egy pillantást a GPS-edre: feltérképezzük, hova is szeretnél eljutni valójában (tudod, a GPS a jelenlegi helyzetedet érzékeli, de a célt neked kell beírnod), meg tudod-e fogalmazni egyáltalán, mely erősségeidre építhetsz, lerombolunk pár mítoszt a fejedben saját magaddal és úgy általában az álláshirdetésekkel kapcsolatban, átnézzük az önéletrajzod és mindezek alapján megtervezed az (új) ÉN-márkádat.

Az egyéni karriertanácsadás az úttervezéstől függően függően 3-5 alkalmat vesz igénybe.

Retorika-Prezentációs technikák

Van az úgy.... hogy néha ki kell állnunk közönség elé akkor is, amikor annyira nem szeretnénk, és úgy gondoljuk, hamarabb vágunk át egy hátizsákkal a dzsungelen, mint hogy prezentáljunk akár 2 embernek is. Főleg, ha ezt esetleg nem is magyarul kell megtennünk! Pedig ahogy léteznek túlélő-szabályok a vadonban, úgy vannak bizony pofonegyszerű tippek és praktikák arra is, hogy legyen a hangod/hangképzésed/légzésed magabiztos, hogy beszélj úgy, hogy ne aludjon el mindenki a közönség soraiban és ráadásul még te is jól érezd magad az előadásod közben. Várunk akkor is, ha csak egy előadásra kell felkészülnöd - de az élet-halál kérdése lesz - és akkor is, ha jó előre tudod, hogy innentől meg kell barátkoznod a szerepléssel akár online, akár - remélhetőleg nemsokára - élőben.

Igénybe vehetsz nálunk stílustanácsadást is stylist-szakértőnkkel, hogy ne a dzsungel-túlélő-felszerelésedben vágj neki a kalandnak.

Lámpaláz tréning

Szájszárazság, remegő kéz és hang, izzadás, össze-vissza cikázó gondolatok, ....és még sorolhatnánk. Lehet, hogy az általános iskolai szavalóversenyen élted át ezeket utoljára, de az is lehet, hogy mind a mai napig küzdesz a túlzott lámpaláz tüneteivel. Gondoltad volna, hogy a lámpaláz egyébként szükséges, természetes és jó hatással van rád? Bizony. Csak a szervezeted eltúlzott tüneteit kell picit megszeliditenünk. A lámpaláz-coaching során megbeszéljük, hogy reagálsz stresszes szituációkban (egyáltalán mik ezek nálad?) és hasznos praktikákat sajátíthatsz el, amelyekkel kordában tarthatod a zavaró tüneteket, bármi legyen is az. Tréningünk hasznos kapaszkodó lehet nyelvvizsga előtt is, de izgulós kamaszoknak is nyugodt szívvel ajánljuk, hogy az iskolai feleletek többé ne a rémálommal legyenek egyenlők.