Szóra bírunk!

Nyelvtanfolyamok


Német kezdő csoport

Kezdj velünk, szerezz első benyomást a legjobbtól! Kezdőknek, mindent elfelejtőknek és azoknak, akik azt állítják, hogy németül megszólalni MISSION IMPOSSIBLE!!! Szeretnél még idén németül Germknödelt és Kaiserschmarnt rendelni a Hüttében? Kilátásban van egy külföldi munka? Jó lenne németül beszélgetni? Nem odázhatod el már a némettanulást, és azt sem bánod, ha közben megszereted a nyelvet? Csatlakozz kezdő csoportjainkhoz!Időpont: hétfő és szerda (16:15-17:45)

32 órás kurzusunkon megtanulhatod az alapokat

ÚjraTErvező - 10 alkalmas német nyelvi tréning

10 alkalmas ÚjraTErvező kurzusunkat kifejezetten azoknak állítottuk össze, akik a német irodai/üzleti kommunikációt szeretnék elsajátítani munkahely-váltás, munkába történő visszatérés, külföldi munkavállalás miatt. 

Tréningünk nem nyelvtani rendszerező és nyelvvizsga-felkészítő! Természetesen érintünk nyelvtani témákat, de nem ezekre, hanem olyan kommunikációs szituációkra fókuszálunk, amelyek a vállalati mindennapokban is előfordulnak. A fő témaegységek (megbeszélések szervezése, jegyzőkönyvírás, üzleti levelezés, megrendelések/foglalások, telefonálás, álláspályázat, állásinterjúra történő felkészülés) adottak, de minden csoportunkban igazodunk a résztvevők igényeihez. 

Bemeneti követelmény: aktív, kommunikációképes nyelvtudás 

Időpont: szeptember 22-től 10 héten keresztül szerdánként 10.00-től 11.30-ig és október 8-tól péntekenként 18.00-tól 19.30-ig

A tréning ára: 45.000 Ft / 10 alkalom

Ingyenes 60 perces személyes vagy online konzultációnkon szívesen segítünk Neked eldönteni, valóban Neked való-e ez a programunk.Gyermek és ifjúsági német nyelvi katalizátor csoportok

A kurzuson általános beszédtémákat dolgozunk fel "MAG-módszerekkel", mindvégig a résztvevőkre koncentrálva, az ő haladási tempójukhoz alkalmazkodva. A nyelvtan nem előzi meg a beszédkészséget, fontos a megértés, a kiejtés. Alkalmanként német anyanyelvű beszélgetőtárs jelenléte teszi élővé, természetessé a kommunikációt. Ajánljuk a részvételt azoknak a gyerekeknek, és kamaszoknak, akik végre szeretnének megszólalni is németül, nem csak a nyelvtanát magolni unalmas tankönyvek, szótárfüzetek fölött. Tapasztalatokból tudjuk, hogy nagyon is lehet németet tanulni természetes módszerekkel, egymásra figyelve, érdekes témákat, saját élményeket boncolgatva, eljátszva. Sikerélmény garantált!

csütörtökönként 16:15-17:45-ig, 12 héten át


EGYÉNI NYELVTANULÁS

Mielőtt egyéni képzésre szerződünk, egy elköteleződés nélküli ingyenes első alkalmon megismerkedünk. Átbeszéljük a célokat, a motivációt, a nehezítő tényezőket, felmérjük a tudást, megnézzük, milyen lehetőségek adottak a Mag Nyelvi és Tréningközpontunkban végzett munkával a fejődésre, és megbeszéljük, hogy milyen lehetőség lenne számodra az ideális. Ajánlatunkban szerepelhet egyéni vagy csoportos képzés, vagy ezek kombinációja. Mivel mindvégig megbízóink egyéni céljaira fókuszálunk, elképzelhető, hogy a nyelvi fejlesztésen kívül egyéb tréningek is felmerülhetnek (karriercoaching, állásinterjúra felkészülés, prezentáció, nyilvános beszéd és tárgyalás, konfliktuskezelés, coaching, stílus és protokol, mentálhigiénés konzultáció) magyar illetve idegennyelven. Ha mindezt megtárgyaltuk, szerződünk és kölcsönös felelősségvállalás mentén megkezdjük a közös munkát. Régóta foglalkozunk már nyelvtanítással, rengeteg embert célba juttattunk. Tudjuk, hogy a tanulás összetett folyamat és sokan hajlamosak már az elején feladni, mondván nincs nyelvérzékük, valami közbejött, vagy más okok merülnek fel. A MAG Nyelvi és Tréningközpont munkatársai végzettségük, tapasztalatuk, gyakorlatuk alapján kompetensek a nyelvtanulás során felmerülő nehézségeket kezelni, a gátakat megszüntetni és egy örömteli, ámbár munkás tanulási folyamatban támogatni téged. Nyelvi kurzusaink módszertanát is megbízóinkra szabjuk. A természetes nyelvtanulásban hiszünk, nem előre elhatározott nyelvtani haladvány szerint épülnek fel az órák, hanem a kiejtés és a nyelv ritmusa, dallama, valamint a saját témád adja a fő támpontokat. Készen állunk a közös munkára!


NYELVVIZSGA-FELKÉSZÍTŐK

Német és angol, online vagy személyes részvétel,

 csoportos vagy egyéni órák, B2, B2+, C1 szinteken

Jelen pillanatban Origó, BME, Euroexam, ÖSD,  ÖÄK nyelvvizsgákra tanulnak tanítványaink. Sok nyelvvizsga közül választhatod ki a testhezállót. Ezt az első ingyenes szintfelmérő alkalmával megbeszéljük, majd kitűzzük a célt, szerződünk és megkezdjük a közös munkát.

Német és angol B2 vizsgafelkészítő

Feladatgyakorláson kívül számíthatsz tanulástechnikai tréningre, önbizalomtuningra is. Írásbeli feladatok feltöltése és javítása online történik. Saját messenger csoportban németül levelezünk az órák közötti napokon és vizsgára felkészítő internetes tartalmakat osztunk meg. Próbavizsga és annak részletes személyes kiértékelése kiváló nyelvvizsgáztató nyelvtanárok közreműködésével. Alkalmankénti gyakorlás német anyanyelvű tanárral.

Időpont: NÉMET - Hétfő és Szerda 16:00-17:30 vagy 17:30-19:00  

Hetente 2×90 perc személyes részvétellel, valamint hetente online tanulócsomag. 

8 hetes blokkok - Folyamatos becsatlakozási lehetőség!

Német és angol C1 vizsgafelkészítő

Szerencsére sok ember belátta már nálunk, hogy ha egyszer sikerrel felkészült a B2-es nyelvvizsgára, és még tart a lendület, akkor valóban értelmes húzás egy szusszanás után a C1-es felkészülésbe is belevágni. Mielőtt azt hinnétek, hogy ez sétagalopp, tévedtek. 

Viszont a velünk haladók tudják, hogy a célok nem egyeznek meg a vizsgabizonyítvány papirosával. Érdemes feltérképezni, hogy hova tartunk, milyen állomásokon keresztül haladunk előre, kikre támaszkodhatunk, mi motivál, mi nehezíti a fejlődésünket.

Nyáron is elkísértünk sok tanulónkat a C1-es köztes céljukig. Ők innentől külföldön folytatják útjukat. Különböző motivációkkal álltak bele a feladatba és felkötötték azt a bizonyos gatyát, mert mi nem varázsolunk, senkit nem ringatunk hamis illúziókba és azt sem ígérjük, hogy 2 hónap alatt menni fog, bár aztán az is lehet, hogy valóban csak ennyire van szükség.

Amit mi ígérünk nektek az az, hogy megkaptok tőlünk minden segítséget:

  • elkísérünk,
  • támogatunk,
  • magyarázunk,
  • motiválunk,
  • és fenntartjuk az érdeklődésed.

Ezt viszont garantáljuk is. 

C1 felsőfokú német nyelvvizsgára felkészítő kurzusunk szeptember közepétől indul!

Időpont: kedd-péntek: 16.30 - 18.00

Szeretettel várunk ingyenes konzultációnkon Győr belvárosában, ahol felmérjük a tudásod és belőjük a célhoz vezető irányt.

Tematika: 8 hetes blokkokban készülünk az ÖSD C1-re, 32 óra + online tanulócsomag + órák közötti chat zárt csoportban, ingyenes szóbeli és írásbeli próbavizsga részletes kiértékeléssel.